Mentőmellények a biztonságért

posted in: Egyéb kategória | 0

Napjainkban sajnos jellemző egyre több nyaraló, kiránduló körében, hogy mindent a szórakozásnak rendelnek alá, és nem fordítanak elegendő figyelmet a biztonságra. Mi azt valljuk, hogy mindenki tartozik annyi felelősséggel a saját és mások testi épségéért, hogy az alapvető biztonsági előírásokat betartsa és a szükséges felszereléseket használja.

Ehhez nyújtunk mi segítséget. Webáruházunkban széles kínálat található LB és Navyline mentőmellényekből, gumicsónakokból, kiegészítőkből és mentőeszközökből. Úgy döntött, hogy idén nem csak a vízparton lógatja a lábát, hanem kipróbál valami kalandosabb programot is? Akkor ne feledkezzen meg a megfelelő mentőmellény beszerzéséről se! Vízitúrához, raftinghoz, de egy egyszerű horgásztúrához is fontos kellék egy megbízható mentőmellény.

 

Termékeink között gyerekek számára készült mentőmellényeket is talál, melyek a még úszni nem tudó, vagy gyakorlatlan kicsik számára is lehetővé teszik, hogy kimerészkedjenek a nyílt vízre.

Az általunk forgalmazott mentőmellények súly és méret alapján egyénre szabottak, megkülönböztető és jól látható színben készülnek.

 

Ne feledkezzen meg a mentőfelszerelésről és szórakozzon biztonságban!

kajakososk